Меню
Your Cart

За нас

За нас. Неслучайно кръстихме този параграф така, а не "ЗА ZONAGAS". Защото за нас най-важни са хората, а работата е нещо повече от място. Непромененият ни и досега екип, както и опитът, натрупан през годините, ни превърна в това, което сме. А именно компания, издигнала се над нивото на онлайн магазин, до място, където водим диалог, а клиентите са наши партньори.

На пазара има редица доставчици, предлагащи “железа срещу цена” и всичко свършва до тук. За нас всичко започва преди продажбата и свършва много след като оборудването е вече монтирано и функционира.

А какъв по-добър атестат за това: 90% от нашите съществуващи клиенти се обръщат към нас отново при следващи проекти.

За нас всеки контакт е важен, дори и към настоящия момент да не работим заедно, ще направим всичко възможно да отриете в наше лице сигурен бъдещ партньор.

ПРОЕКТЪТ ZONAGAS.BG

Фирма ХИЙТ-ОН ООД е основана през 2009г. като продължение на семеен бизнес за доставка на лъчисти отоплителни системи. Първоначалната ни сфера на дейност - монтаж на индустриални отоплителни инсталации, ни сблъска с редица проблеми като закъсняващи доставки, разлики в цени, препродадени стоки и липсващи сертификати.

Решихме, че искаме и можем да направим нещо по-добро.

Така през 2014г. поставихме началото на проекта ZonaGas.bg с идеята да съберем на едно място целия асортимент на газова арматура, предлаган на българския пазар. Поетапно спечелихме доверието на редица водещи чуждестранни производители и многократно увеличихме гамата на предлагани продукти.

Днес фирмата се фокусира изцяло върху внос и търговия на газова арматура и инсталации, а ние се стараем не само да увеличаваме асортимента, но и да работим в посока за постоянно оптимизиране на всеки процес, за създаване на удобства и нови възможности за нашите клиенти.

В КАКВО ВЯРВАМЕ?

Отговорност
Споделен опит
Добра комуникация

Доставяме оборудване, което се използва за горими газове и напълно разбираме отговорността, която поемаме. Точно поради тази причина не подминаваме с лекота нито едно запитване, нито един въпрос или нужда от помощ.

Стараем се да изградим пълноценна връзка между производител, доставчик и инсталатор, така че да гарантираме качествена, безпроблемна и най-вече надеждна работа на предоставяното от нас оборудване.

Натрупаните през годините опит и знания предоставяме на всички партньори, без да спестяваме нищо.

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?

  • Защото вярваме в това, което правим, а когато работата вдъхновява граници няма
  • Защото се стремим всеки ден да ставаме по-добри, да бъдем новатори в един свят от месинг и стомана
  • Защото ще говорим честно и открито с вас
  • Защото ще откриете в наше лице сигурен партньор

Дайте ни задача и вижте какво можем!

КОЛКО ГОЛЯМО Е НАШЕТО СЕМЕЙСТВО?

БОРИСЛАВ

създател и управител

Динамичен и аналитичен, той ще се погрижи да разбере всеки детайл от всеки конкретен казус. Можете да разчитате, че ще се вглъби в проблема и няма да остави нещата недовършени.

АДЕЛИНА

търговски и технически сътрудник

Изключителните й организационни качества гарантират навременните и адекватни изпълнения на оперативните задачи. Тя не забравя и не пропуска. 

СТЕФАН

търговски и технически сътрудник

Последователен и спокоен, той ще се погрижи да получите необходимите чертежи и информация. А солидните му технически познания осигуряват безпроблемната работа на безкрайните ни информационни и електронни системи.

ВАЛЕНТИНА

търговски и технически сътрудник

Бърза и организирана, винаги готова да се заеме със следващата задача, тя е насреща за всички въпроси. Знае всяка една подробност и намира решения за всеки логистичен или технически проблем.

КРАСИМИР

отговорник заприходяване и склад

Неуморен и изключително прецизен, той поддържа перфектното разпределение и подредба в нашите складовете. Ще се погрижи всеки един артикул да пристигне на правилното място - сигурно и без забележки.

ЖАНА

финанси и счетоводство

Изискваща и педантична, тя е незаменим помощник по всички финансови и счетоводни въпроси. С безпогрешен търговски нюх и вечно бореща се за всяка почтена кауза.

​​​​​


В допълнение, цяла малка армия от партньори и сътрудници се грижи за останалите детайли от нашата работа, така че смело можем да заявим,


Това сме ние :)

ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта