Меню
Your Cart

Уплътнения за резби

Уплътнения за резби

Уплътнителен конец/корда за директно полагане върху резбови съединения.

Филтри

Производител: BIFFI ANTONIO DI BIFFI CARLO
Зелена уплътнитенлна паста за резбови съединения и фитинги произведена от BIFFI RAG ANTONIO DI BIFFI CARLO, Италия. Подходяща е за газови инсталации, както и за топла и студена вода (не е подходяща за LPG и кислород). Пастата Viky Plast се използва в комбинация с калчища защото не старее и не се вт..
3.50 лв.
Производител: BIFFI ANTONIO DI BIFFI CARLO
Конопени влакна за уплътнение на резбови съединения произведени от BIFFI RAG ANTONIO DI BIFFI CARLO, Италия. Препоръчително е да се използват в комбинация с паста VIKY-PLAST. Предлагат се в на разфасовки от 200 гр...
4.00 лв.
Производител: BIFFI ANTONIO DI BIFFI CARLO
Уплътнителна тефлонова лента за резбови съединения, производство на фирма BIFFI RAG ANTONIO DI BIFFI CARLO, Италия. С отличните си уплътнителни свойства, тази лента е подходяща за директно полагане върху резбови съединения и е предпочитано решение за уплътнение на инсталации на пара. Използва се същ..
5.60 лв.
Производител: BIFFI ANTONIO DI BIFFI CARLO
Уплътнителен тефлонов конец за резбови съединения, производство на фирма BIFFI RAG ANTONIO DI BIFFI CARLO, Италия. С отличните си уплътнителни свойства, този конец е подходящ за директно полагане върху резбови съединения и е предпочитано решение за уплътнение на газови и водни инсталации(не е подхо..
20.29 лв.
Производител: Хенкел България ЕООД
Уплътнителен конец/корда за резбови съединения, производство на фирма Henkel с дължина 160 метра. С отличните си уплътнителни свойства, този конец е подходящ за директно полагане върху резбови съединения и предпочитано решение за уплътнение на газови инсталации. Уплътнителната корда Loctite 55 е по..
24.30 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта