Меню
Your Cart

Сервиз и гаранции

ZonaGas.bg работи с изпитани и доказани производители, гарантиращи високо качество на предлаганите продукти. Различните групи артикули са с гаранционни срокове от 12 до 120 месеца, като при необходимост можем да предоставим повече информация за конкретен продукт.


ZonaGas.bg е надежден и отговорен партньор и в тази връзка извършваме гаранционно и сервизно обслужване на всички предоставени от нас елементи.

При изграждане на инсталации за индустриално отопление или охлаждане, изпращаме наш обучен сервизен специалист, който съдейства на място по всички възникнали въпроси, подпомага бързото и безпроблемно монтиране, съобразява специфични изисквания на обекта и обучава монтажните фирми.

Регулярно преминаваме технически и практически обучения за всички основни групи артикули.

Поддържаме на склад всички необходими резервни елементи, в това число: филтриращи елементи, бобини, конектори, мембрани и комплекти мембрани за регулираща арматура за газ, вентилови групи, карти за контрол на пламъка, дюзи, планки за въздух, керамични плочи, газови трактове, заместващи горелки и т.н.

За нас процесът на продажба не приключва с доставката, а е ангажимент към нашите партньори и техните клиенти в дългосрочен план.

ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта