Меню
Your Cart

Месингови филтри

Месингови филтри

Филтри

Производител: BIANCHI F.LLI S.p.A.
Месингов Y-филтър 1/2“ Месинговите Y-филтри са подходящи и за използване при третиране, снабдяване и разпределение на вода. Позволено за газови инсталации при спазване на EN 1775. Филтрите разполагата с ревизионна тапа и филтърен елемент от неръждаема стомана с капацитет на филтриране 400 микр..
9.15 лв.
Производител: BIANCHI F.LLI S.p.A.
Месингов Y-филтър 3/4“ Месинговите Y-филтри са подходящи и за използване при третиране, снабдяване и разпределение на вода. Позволено за газови инсталации при спазване на EN 1775. Филтрите разполагата с ревизионна тапа и филтърен елемент от неръждаема стомана с капацитет на филтриране 400 микр..
13.85 лв.
Производител: G.T. COMIS s.p.a.
Месингов Y-филтър 1“ Месинговите Y-филтри са подходящи и за използване при третиране, снабдяване и разпределение на вода. Позволено за газови инсталации при спазване на EN 1775. Филтрите разполагата с ревизионна тапа и филтърен елемент от неръждаема стомана AISI 304 с капацитет на филтриране 5..
15.50 лв.
Производител: G.T. COMIS s.p.a.
Месингов Y-филтър 1“ 1/4 Месинговите Y-филтри са подходящи и за използване при третиране, снабдяване и разпределение на вода. Позволено за газови инсталации при спазване на EN 1775. Филтрите разполагата с ревизионна тапа и филтърен елемент от неръждаема стомана AISI 304 с капацитет на филтрира..
27.95 лв.
Производител: G.T. COMIS s.p.a.
Месингов Y-филтър 1“ 1/2 Месинговите Y-филтри са подходящи и за използване при третиране, снабдяване и разпределение на вода. Позволено за газови инсталации при спазване на EN 1775. Филтрите разполагата с ревизионна тапа и филтърен елемент от неръждаема стомана AISI 304 с капацитет на филтрира..
38.15 лв.
Производител: G.T. COMIS s.p.a.
Месингов Y-филтър 2“ Месинговите Y-филтри са подходящи и за използване при третиране, снабдяване и разпределение на вода. Позволено за газови инсталации при спазване на EN 1775. Филтрите разполагата с ревизионна тапа и филтърен елемент от неръждаема стомана AISI 304 с капацитет на филтриране 5..
61.90 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта