Меню
Your Cart

Индустриални газ-детектори

Индустриални газ-детектори

Индустриални газ-централи и газ-детектори. Предназначени за откриване на опасни концентрации на природен газ или пропан-бутан. В категорията можете да откриете варианти с едно или две нива на задействане, както и детектори с вграден сензорен елемент.

Филтри

Производител: SEITRON SPA
Дистанционен датчик за детекция на опасни газове. Каталитичният сензорен елемент е калибриран за работа с метан (природен газ). Нивото на защита на газовия датчик е IP54, с изведена на корпуса светлинна индикация. Съвместим с газ централи Seitron MBX2. ..
130.00 лв.
Производител: SEITRON SPA
Дистанционен датчик за детекция на опасни газове. Каталитичният сензорен елемент е калибриран за работа с пропан-бутан (LPG). Нивото на защита на газовия датчик е IP54, с изведена на корпуса светлинна индикация. Съвместим с газ централи Seitron MBX2. ..
130.00 лв.
Производител: SEITRON SPA
Индустриална газ-детекторна система за монтиране в електрическо табло, с две нива на задействане. За да се гарантира висока степен на безопасност, всички модели могат да бъдат подвързани с резервен акумулатор /моля, обърнете се към нас за допълнителна информация/, който гарантира тяхната работа, дор..
167.50 лв.
Производител: NRG TECH SPA
Индустриална газ-централа с вграден сензор за метан (природен газ). Захранване - 230VAC 50/60 Hz Едно ниво на задействане при 10% L.E.L Каталитичен сензорен елемент Вграден тест бутон Звукова и светлинна сигнализация при задействане НИВО НА ЗАЩИТА IP65 Газцентрала и сензор в еди..
198.00 лв.
Производител: NRG TECH SPA
Индустриална газ-централа с вграден сензор за пропан-бутан (LPG). Захранване - 230VAC 50/60 Hz Едно ниво на задействане при 10% L.E.L Каталитичен сензорен елемент Вграден тест бутон Звукова и светлинна сигнализация при задействане НИВО НА ЗАЩИТА IP65 Газцентрала и сензор в един ..
198.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта