Меню
Your Cart

Индустриално лъчисто отопление

Индустриално лъчисто отопление

Лъчисти системи за отопление на промишлени и индустриални сгради. В зависимост от конкретните нужди и характеристиките на помещението, можем да предложим най-подходящото решение за всеки конкретен цех, хале или хангар.

Лъчистите системи за отопление са широко използвани в индустрията при помещения с височина над 4 метра. Отоплението се осъществява, чрез излъчване на инфрачервени лъчи, които не се усвояват от въздуха, което води до намаляване на експлоатационните разходи. Различните типове системи за лъчисто отопление са разработени за различни типове помещения, като обща характеристика е бързото загряване на системите и възможността за зоново отопление.

Различните типове уреди, са предназначени и за различни типове сгради, в число: с или без изолация, ниски или високи, цялостно или зоново отопление, с горивен процес в или извън сградата, решения за пожароопасни сгради и т.н.

Като партньор на производител предлагащ всички типове газови системи за индустриално отопление, ние можем коректно и адекватно да съдействаме при избора на най-подходящ тип отоплителна система. 

ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта