Меню
Your Cart

Тръбни излъчватели

Тръбни излъчватели

Филтри

Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 6L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
2,480.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 6H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
2,600.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 6H с двустепенна горелка Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно ..
2,740.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 3M. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
2,752.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 9H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
2,900.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 9L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
2,900.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 9H с двустепенна горелка Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно ..
3,040.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 6H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
3,100.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 6L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
3,100.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSM 12H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кер..
3,168.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSM 12L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кер..
3,168.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 6H с двустепенна горелка. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно..
3,230.00 лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта