Меню
Your Cart

Тръбни излъчватели

Тръбни излъчватели

Инфрачервените тръбни излъчватели са отлично решение за новостроящи се и изолирани помещения, с височина над 4 метра. Инфрачервените тръбни излъчватели предлагат всички предимства на лъчистите отоплителни системи (бързо загряване, възможност за зоново отопление, отопление без затопляне на въздуха, икономия на енергия), като същевременно затоплят помещенията по-равномерно съпоставени с керамичните излъчватели. В България има множество предприятия предпочели използването на тръбни излъчватели производство на Carlieuklima, като най-високо монтираните уреди са на височина от 16 метра.

Серия MSM e съставена от единични излъчватели с дължана до 18 метра и се препоръчва за цялостно отопление на помещения с височина на монтажа не повече от 8 метра. Серия MSC е съставена от двойни, U-образни излъчватели с максимална дължина от 12 метра и е най-равномерно топлещата система за тръбно лъчисто отопление. Серия MSU се характеризира с високи мощности и е подходящо решение за зоново отопление. Излъчването на двойните тръбни модули, може да се насочва посредством променлив ъгъл на рефлекторите, което дава допълнителна гъвкавост на системата. Разработени са версии с комбиниран димоотвод за група от излъчватели, намаляващи отворите на сградата. 

Като партньор на водещ производител в сферата на индустриалното лъчисто и топловъздушно отопление, ние можем коректно и адекватно да съдействаме при избора на най-подходящ тип система. Всяко наше предложение е съпроводено от подробна техническа информация, калкулация на топлинните загуби и идеен проект (допълнителна информация за идейните проекти, можете да намерите тук).

Филтри

Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 3M. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
3,416.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 6L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
3,612.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 6H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
3,692.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSM 12L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кер..
3,708.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSM 12H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кер..
3,810.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 6H с двустепенна горелка Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно ..
3,812.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 6H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
3,884.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 6L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
3,884.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSM 12H с двустепенна горелка. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерн..
3,930.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSU 6H с двустепенна горелка. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно..
4,004.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 9H. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
4,192.00 лв.
Производител: Carlieuklima Spa
Газов инфрачервен тръбен излъчвател, модел EURAD MSC 9L. Лъчистите тръбни излъчватели (тъмни излъчватели) са предназначени за цялостно и зоново отопление на промишлени помещения с височина над 4 метра. Препоръчват се за сгради с изолация и предлагат възможност за по-равномерно отопление спрямо кера..
4,192.00 лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта