Меню
Your Cart

Нормално отворен електромагнитен вентил 2“ - 500 mbar

Нормално отворен електромагнитен вентил 2“ - 500 mbar
Нормално отворен електромагнитен вентил 2“ - 500 mbar
  • Производител: Madas Srl.
  • Код на продукта: RM07 008
  • Модел:M16/RM N.A.
  • Срок за доставка: Налично на склад
160.65 лв.

Нормално отворен електромагнитен вентил за газ. Захващането е резбово (женско / женско) съгласно EN 10226. Максималното работно налягане е до 500 mbar. Тялото е изработено от алуминий, като за нормалното функциониране на магнет вентила е необходимо околната температура да е в диапазон от -20 до +60°C. Електрическото захранване е 230 V, с възможност за доставка на 12V, 24V и 110V.

Магнет вентилът е предназначен за прекъсване на газовия поток, задействайки се от газ детекторна система или различни сензори. Може да се рестартира само когато не е под напрежение и детекторът не подава сигнал за опасност. Електромагнитните вентили от серията са отлично решение за всички битови и индустриални инсталации, работещи с природен газ, пропан-бутан (LPG) и други некорозивни газове.

 

Версия за БИОГАЗ (увеличение на цената с 5%). Вътрешни елементи изработени от алуминий, неръждаема стомана и т.н., уплътнения и о-пръстени от Viton).

Версия с КАТАФОРЕЗНА ОБРАБОТКА (увеличение на цената с 10%). Осигурява защита от корозивни газове и флуиди. Уредът се разпознава по специфичния лъскав черен цвят.

Версия със СЕНЗОР ЗА ЗАТВОРЕНА ПОЗИЦИЯ – по запитване.

Версия с ниво на защита EEX – по запитване.

ZonaGas.bg поддържа налични на склад всички необходими резервни елементи за електромагнитни вентили Madas M16/RM N.A., включително бобини и конектори.

Пълна техническа информация можете да изтеглите от тук:
Спецификации:
Модел M16/RM N.A.
Pmax 500 mbar
МВ Тип Нормално отворен
Присъединяване на резба
Размер 2“
Дължина 160 mm
Възстановяване Ръчно
Захранване 220V - 50/60Hz
Материал на тялото Алуминий
Пълна техн. информация https://goo.gl/uLSBu3
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта