Меню
Your Cart

Индустриални газ-централи

Индустриални газ-централи

Филтри

Производител: SEITRON S.P.A.
Индустриална газ-детекторна система за монтиране в електрическо табло, с две нива на задействане. За да се гарантира висока степен на безопасност, всички модели могат да бъдат подвързани с резервен акумулатор /моля, обърнете се към нас за допълнителна информация/, който гарантира тяхната работа, дор..
200.00 лв.
Производител: NRG TECH SRL IN LIQUIDAZIONE
Индустриална газ-централа с вграден сензор за метан (природен газ). Захранване - 230VAC 50/60 Hz Едно ниво на задействане при 10% L.E.L Каталитичен сензорен елемент Вграден тест бутон Звукова и светлинна сигнализация при задействане НИВО НА ЗАЩИТА IP65 Газцентрала и сензор в еди..
242.60 лв.
Производител: NRG TECH SRL IN LIQUIDAZIONE
Индустриална газ-централа с вграден сензор за пропан-бутан (LPG). Захранване - 230VAC 50/60 Hz Едно ниво на задействане при 10% L.E.L Каталитичен сензорен елемент Вграден тест бутон Звукова и светлинна сигнализация при задействане НИВО НА ЗАЩИТА IP65 Газцентрала и сензор в един ..
242.60 лв.
Производител: NRG TECH SRL IN LIQUIDAZIONE
Индустриална газ-детекторна система за монтиране в електрическо табло. Системата може да бъде свързана с от 1 до 4 сензора. Централата индикира конкретен сензор, при който е настъпила аларма или има дефект. Възможност за визуализиране с различни мерни единици (%, ppm и т.н.). Захранване - 230V..
520.00 лв.
Производител: NRG TECH SRL IN LIQUIDAZIONE
Индустриална газ-детекторна система за адресируеми сензори, за монтиране в електрическо табло. Системата може да бъде свързана с от 1 до 4 сензора. При адресируемите газ-централи, сензорите се свързват последователно, а не всеки индивидуално. Централата индикира конкретен сензор, при който е настъпи..
750.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта