Меню
Your Cart

Регулатори за CNG

Регулатори за CNG

Регулатори за компресиран метан. Богато разнообразие от индустриални регулатори за CNG. Всички посочени дебити са ориентировъчни. Можем да съдействаме изцяло, при избора на подходящо техническо решение при зададени дебити и изходящи налягания. Не се колебайте да ни потърсите.

Филтри

Производител: Tormene Industriale srl
Самостоятелен отсекател за компресиран метан. Уредът се монтира преди регулатор първа степен и чрез импулс се свързва след редуцираното нялагане. При дефектиране на регулатора остекателят преустановява притока на газ...
цена по запитване
Производител: Tormene Industriale srl
Висок клас регулатор за компресиран метан (CNG). Прецизно регулиране на изходящото налягане (външна импулсна линия)...
цена по запитване
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R133 Входящо налягане 40 bar 200 bar Изходящо на..
511.00 лв.
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R1100 Входящо налягане 40 bar 200 bar ..
636.00 лв.
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R1200 Входящо налягане 40 bar 200 bar ..
722.00 лв.
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R300 Входящо налягане 40 bar 200 bar ..
1,554.00 лв.
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане с пилотно управление. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R300 с пилот Входящо налягане 40 bar ..
2,029.00 лв.
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R1000 Входящо налягане 40 bar 200 bar ..
3,355.00 лв.
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане с пилотно управление. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R1000 с пилот Входящо налягане 40 bar ..
4,353.00 лв.
Производител: ID Insert Deal
Резбови регулатор за високо налягане. Предназначен за инсталации на компресиран метан (CNG). Регулаторът е окомплектован с манометри на входа и изхода и изпускателен клапан. Дебит – R3000 Входящо налягане 40 bar 200 bar ..
5,698.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
ZonaGas.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта