За нас

 

ZonaGas.bg е проект на фирма "Хийт-ОН" ООД, основана през 2009 год.

Като компания, осъществявала дейност  в сферата на газификацията, многократно сме се убеждавали колко трудоемко и бавно може да бъде набавянето на необходимите материали за газови инсталации. Това ни подтикна да обърнем поглед към доставка и дистрибуция на газова арматура, предложена по един по-лесен и достъпен начин. Страмежът ни е чрез платформата ZonaGas.bg да представим пълна гама от артикули, доставяни от различни производители на арматура и позволяваща само на едно място да бъде направен информиран избор. Богатият асортимент на продукти гарантира възможност за бърза и адекватна доставка. Всички артикули, които предлагамe, са съпроводени със сертификат за качество и декларация за съответствие. Нашите консултанти са на разположение при възникнали въпроси или нужда от помощ за определяне на подходящите елементи при зададени параметри.

Компанията ни е официален представител на Madas S.r.l.Rubinetterie Bresciane Bonomi S.p.A.  Carlieuklima S.r.l., и G.T. COMIS S.p.A. за България и е директен вносител на Vexve Oy, ABO valve s.r.o., ID Insert Deal S.r.l. Boldrin Srl, и Coprim Srl. 

Допълнителна информация и отзиви за нас можете да намерите на страницата ни в Google+, Facebook или канала ни в YouTube.