Rubinetterie Bresciane Bonomi

Хийт-ОН ООД е официален представител на фирма Rubinetterie Bresciane Bonomi S.p.A за България.

Rubinetterie Bresciane Bonomi е основана през 1901 г. Тя е първата компания от групата BONOMI и бързо става лидер в производството на спирателна арматура. Компанията е фокусирана в секторите вода и газ. 
През 1966 г. Bonomi е първият производител, изработил двуделен сферичен кран, като в момента е продукт, предлаган от всички производители на сферични кранове.

Компанията маже да се похвали с близо 50 години опит фокусиран в производството на сферични кранове и компоненти за водопроводни и газови инсталации.
Като развиваща се компания, Bonomi може да предложи най-новите решения и да внедрява нови технологии следващи разитието на пазара във водния сектор, газоснабдяването и топлофикационната мрежа. Всички продукти на компанията са 100%, произведени в Италия.

Зад всеки продукт, точна работа на научни изследвания, проектиране, производство и изпитване е гарантирана с помощта на специални високотехнологични инструменти, за да се предложат нови задоволителни решения за партньорите ни.
Като водеща компания в сектора цялата продуктова гама отговаря на международните стандарти за качество. В действителност Rubinetterie Bresciane Bonomi е една от малкото италиански компании с интегрирана система за управление в съответствие със стандартите ISO 9001 (система за управление на качеството), ISO 14001 (система за управление на околната среда), OSHAS 18001 (система за управление на безопасността и здравето на работниците), и ISO 50001 ( система за управление на енергията).

През януари 2014 г. приключва премественето на производствени, административни, логистични и търговски отдели в чисто нов завод в Gussago. Произмводствената база е с площ от 430.570 квадратни метра и е предназначена за производство на месингова арматура и фитинги. Сградата, която е специално проектиран и построен в цел свеждане до минимум консумацията на енергия с помощта на най-модерните технологии в съответствие с най-високите стандарти за безопасност и е сертифицирана с клас А: Това е първата зелена компания в Ломбардия.

 

Изглед: Списъчен / Табличен
Подредба:
Покажи: