Преносими уреди

Подредба:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Chemist 500 - Газ анализатор
  Сертифициран анализатор за димни газове, производство на фирма Seitron - Италия.  Широк графичен дисплей и вграден принтер. Анализатора е напълно окомплектован с 180 мм. сензор, 220V Адаптор, вградени сензори и куфар. Серията газ анализатори CHEMIST, позвояват измерване до 100 000 ppm CO (при ..
  0.00 лв. (без ДДС)
 • Преносим детектор за газ
  Този детектор за газ е подходящ уред при проверка за газови утечки. Не е необходимо запенване на всички резбови и фланцови съединения, а просто преминаване с уреда. Преносимия микропроцесорен детектор за газ е оборудван с широк LCD дисплей с 4 цифри и с измервана единица, индикация на зареждане на б..
  280.00 лв. (без ДДС)
 • PRESSOTEST 100 - Дигитален манометър за газ
  Дигитален манометър с широк дисплей и възможност за изберане от 6 мерни единици /Pa, hPa (≡mBar), kPa, mmH2O, mmHg, PSI/. Функция за задържане на показана стойност, автоматично нулиране и настройка за автоматично изключванепри липса на активност. ..
  355.00 лв. (без ДДС)
 • PRESSOTEST 200 - Дигитален манометър за газ
  Дигитален манометър с широк дисплей и възможност за проверка на херметичност на тръбата. Работа с 6 мерни единици /Pa, hPa (≡mBar), kPa, mmH2O, mmHg, PSI/. Функция за задържане на показана стойност, автоматично нулиране и настройка за автоматично изключванепри липса на активност. Възможност за..
  467.00 лв. (без ДДС)
 • PRESSOTEST 300 - Дигитален манометър за газ
  Дигитален манометър с широк дисплей и възможност за проверка на херметичност на тръбата. Работа с 3 мерни единици /Pa, hPa, mm H2O/. Функция за задържане на показана стойност, автоматично нулиране и настройка за автоматично изключванепри липса на активност. Възможност за принтиране на данни към външ..
  516.00 лв. (без ДДС)